Тази страница използва "бисквитки" (cookies) за запаметяване на избрания език, навигация и настройки. Съгласно Общия регламент относно защитата на данните сме задължени да Ви уведомим за условията си за защита на данните, които може да разгледате тук. Личните Ви данни няма да бъдат използвани по никакъв начин, освен с Ваше изрично съгласие.

лого Интродукция
 

Разсадникът няма да работи с клиенти на дребно

Разсадникът е затворен за посещение за клиенти на дребно. Достъпът е позволен за представители на озеленителни фирми, градински центрове и разсадници.

Времето в разсадника

времето в разсадника

Тук може да видите какво е времето в разсадника, отчетено от собствената ни метеорологична станция.

Връзки

страницата ни във Facebook Facebook

Имаме дългогодишен опит в производството на семенищни растения в контейнери за горски залесявания. Основната част от продукцията ни с такова предназначение е атласки кедър. Дружеството ни се занимава с добив на семена от над 30 години, като сме и основен доставчик на семена за горски залесявания. Цялата продукция е в съответствие с директива 1999/105/ЕС и е с идентифициран и сертифициран произход.

Типът на контейнерите е специално подбран за отглежданите видове, така че корените да бъдат насочени по подходящ начин и да няма заплитане или обръщане. Едногодишните семенищни фиданки се отглеждат в подноси, а за следващите години се прехвърлят в прогресивно по-големи контейнери. Така се осигурява оптимален растеж както на надземната част, така и на кореновата система. Резултатът е здрави, укрепнали растения, готови за засаждане на терен с минимални усилия.

Разполагаме с условия за производството на стотици хиляди едногодишни растения всяка година, както и доотглеждането им.


Всички права запазени. Съдържанието на този сайт, включително текстове, снимки и скици, са предмет на авторско право и са собственост на СД "Интродукция - Георгиев и С-ие". Използването на текстове и изображения от www.introduction.bg е забранено, освен при изрично писмено разрешение от страна на собственика на правата.

Ид. № по ДДС: BG833088948, Разсадник за декоративни растения Интродукция, с. Арнаутито 6069