Тази страница използва "бисквитки" (cookies) за запаметяване на избрания език, навигация и настройки. Съгласно Общия регламент относно защитата на данните сме задължени да Ви уведомим за условията си за защита на данните, които може да разгледате тук. Личните Ви данни няма да бъдат използвани по никакъв начин, освен с Ваше изрично съгласие.

лого Интродукция
 

Разсадникът няма да работи с клиенти на дребно

Разсадникът е затворен за посещение за клиенти на дребно. Достъпът е позволен за представители на озеленителни фирми, градински центрове и разсадници.

Времето в разсадника

времето в разсадника

Тук може да видите какво е времето в разсадника по собствената ни метеорологична станция.

Връзки

страницата ни във Facebook Facebook

Един от проблемите при избора на растителност се дължи на различните начини, по които различните производители обозначават растенията си. Европейският стандарт за декоративна растителност (European Standards for Nurserystock) дава точни определения и необходим минимум за наименование, височина, ширина, брой разклонения, контейнер и т.н. за различните видове растения. Цялата растителност, произвеждана от нас, отговаря на този стандарт. Например всеки вид в контейнер 2 литра (C2) има необходимото развитие на коренова система, надземна част, брой резитби, разклонения и т.н., като по този начин се избягва цялото объркване с различните вътрешнофирмени обозначения. 

Всички растения, произвеждани от нас са в контейнери (саксии). Това дава възможност за засаждане на терена по всяко време на годината.
C2, C3 – растенията са в саксии съответно 2 л (диаметър на саксията в най-горната част - 17 см) и 3 л (19 см) със стандартни за тези контейнери размери. P13, P15 – растенията са в саксия 13 см (1 литър) и 15 см (1,5 л). Размерите отговарят на стандартите на Европейската асоциация на разсадници (ENA), както и на БДС. Ботаническите наименования съответстват на Международния списък на дървесни и многогодишни растения. Освен това, растенията се подлагат и на периодична резитба за оформяне и сгъстяване.

Широколистни и иглолистни видове в наличност (1, 1,5, 2, 3 и 4 л. саксии - P13, P15, C2, C3, C4)

 

Списъкът като файл:

 

Упътване за засаждане на растения


Всички права запазени. Съдържанието на този сайт, включително текстове, снимки и скици, са предмет на авторско право и са собственост на СД "Интродукция - Георгиев и С-ие". Използването на текстове и изображения от www.introduction.bg е забранено, освен при изрично писмено разрешение от страна на собственика на правата.

Ид. № по ДДС: BG833088948, Разсадник за декоративни растения Интродукция, с. Арнаутито 6069